Welcome!

Websphere Authors: Liz McMillan, Yeshim Deniz, Roger Strukhoff, Rajiv V. Joshi, Bruce W. McGaughy

News Feed Item

CYA HOTBackup is nu verkrijgbaar via het EMC Select Programma

De CYA Solutions Group van enChoice heeft vandaag aangekondigd dat zijn CYA HOTBackup™-oplossing nu wereldwijd zal worden doorverkocht via de EMC Direct Sales en EMC Channel Partner netwerken door middel van het EMC Select Programma. CYA HOTBackup verbetert de interoperabiliteit tussen EMC Documentum® en bestaande, ondernemingsbrede back-up-systemen door het automatiseren van hot, consistente back-ups van het Documentum Platform.

“Onze internationale klanten stellen hoge eisen aan de beschikbaarheid van hun Documentum-systemen, en met CYA HOTBackup geven wij een oplossing voor een behoefte van onze gewaardeerde klanten,” aldus Chris McLaughlin, VP channelverkoop en allianties, IIG Division, EMC Corporation. “Wij zijn blij samen te kunnen werken met de CYA Solutions Group om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig beschermd zijn en van de volledige voordelen van hun ECM-investeringen kunnen blijven genieten.”

CYA HOTBackup™ stelt EMC-klanten is staat om geplande downtime van Documentum te elimineren door consistente, geautomatiseerde hot back-ups van het gehele Documentum-platform uit te voeren, die dan automatisch op back-up applicaties binnen de onderneming worden opgeslagen. Bij andere back-up-strategieën kan het nodig zijn dat Documentum offline wordt genomen om een consistente back-up te garanderen. CYA HOTBackup stelt bedrijven in staat om een grote beschikbaarheid te verwezenlijken, waardoor de integriteit van de repository wordt gegarandeerd zonder verlies van productiviteit van de eindgebruikers.

“CYA HOTBackup is uniek omdat het de klanten van EMC Documentum in staat stelt om geplande downtime te elimineren en aan strenge serviceniveaus te voldoen en tegelijkertijd de integriteit van de repository tijdens het herstelproces te waarborgen,” aldus Wayne Crandall, president van enChoice. “Wij verheugen ons op de samenwerking met het EMC verkoopteam om deze overtuigende oplossing aan onze wereldwijde Documentum-klanten te bieden.”

CYA HOTBackup is beschikbaar voor Documentum 6.x en is ontworpen om met bestaande ondernemingsbrede back-up en herstelsystemen te werken, waaronder EMC NetWorker, Symantec NetBackup en IBM Tivoli Storage Manager. Ga naar www.cya.com of neem contact op met info@cya.com voor meer informatie.

Over de CYA Solutions Group van enChoice®

De CYA Solutions Group van enChoice biedt het enige end-to-end portfolio met applicatiebewuste oplossingen die de efficiëntie van ECM-systemen optimaliseren, compliance vergemakkelijken en bedrijven waarborgen tegen de risico's van ECM-informatie verlies. Wij bedienen duizenden repositories bij meer dan 275 wereldwijde organisaties, waaronder DuPont, Gruenthal, McKinsey & Company, Petro-Canada, Schering-Plough, Standard & Poor's, en het Amerikaanse leger.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.